Cello

Riouwstraat 12

8022PT Zwolle
Overijssel, Nederland (Kaart / vCard)
T: 06-51573861
Kvk: 58039899
 

Met veel plezier geef ik les aan jong en oud, van 4 tot 94, ongeacht welk niveau. Werken met leerlingen en liefde voor de cello delen en doorgeven is mijn passie! De klank, de techniek, de motoriek, het samenspelen, er is altijd iets te ontdekken en te ontwikkelen!

Getrokken door de klank, ben ik op 7 jarige leeftijd begonnen met cellolessen. Ik kreeg mijn eerste lessen van Jiri Prchal aan de muziekschool ‘de Meldij’ in Drachten. Op mijn 18e ben ik mijn cellostudie aan het conservatorium in Zwolle begonnen en heb daar zowel mijn Docerend- als mijn Uitvoerend diploma behaald.  

Al tijdens mijn studie ben ik gaan lesgeven en al gauw kreeg ik mijn eerste baan aan de Streekmuziekschool Noord-Overijssel in Hardenberg.  Ook heb ik les gegeven aan de muziekschool in Almelo, Drachten en Zwolle. Sinds 2013 ben ik zelfstandig ondernemer en geef les op verschillende locaties in Zwolle en Hardenberg. Ik werk samen met mede musicidocenten op voorspeelavonden, is er de mogelijkheid tot een examen, zijn er lessen met ensembles, worden er schoolconcerten gegeven en organiseren we activiteiten binnen de amateurkunst. 

Naast het lesgeven geef ik concerten. Met ensembles als Musica Michaelis en Ensemble Conservatoire begeleiden we koren, speel ik continuo, met Het Zwols Collectief en HetConsort3.0 geven we kamermuziekconcerten, werken we samen met een verhalen verteller en als solist treed ik regelmatig op. Ook bespeel ik de barokcello, heb ik lessen en masterclasses gevolgd en heb een eigen barokensemble.